ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Дорожники вчергове передали допомогу захисникам України

2022-07-13 11:57:07

Пʼятдесят пар кросівок різного розміру були придбані за сприяння фахівців підрядної організації ТОВ «ПРОМБУДІННОВАЦІЇ» та її керівника Андрія Дзюби. Придбане піксельне літнє взуття для військовослужбовців обиралось насамперед за принципом зручності та комфортності. Власне ці чоловічі кросівки призначені для використання в теплу та спекотну пору року у важких умовах. Придбана модель українського виробника виготовлена ​​з натуральної шкіри і має вставки з тканини піксельного забарвлення. Взуття було передано захисникам України разом з керівництвом ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

 

Також для виконання службових завдань у бійців територіальної оборони виникла потреба в ремонті наявної техніки. Тож, за сприяння фахівців підрядної організації ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» та її керівника Олександра Троня, для батальйону були придбані автозапчастини та мастильні матеріали. Допомога для ремонту техніки була передана керівництвом підрядної організації разом з керівництвом ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

 

Це вже не перший випадок підтримки захисників України фахівцями дорожньої сфери. Зокрема, за сприяння ТОВ «ТБД»  та ДП «МДЗО» в травні поточного року військовим вже було передано кілька партій  засобів тактичної медицини.

 

Крім цього фахівцями підрядної організації ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» та її керівником Олександром Тронем були придбані 30 бронежилетів, які були передані захисникам України, що боронять Запорізьку область.

 

Нині фахівцями ДП «Місцеві дороги Запорізької області» спільно з підрядними організаціями ведеться робота в напрямку забезпечення захисників України за іншими потребами. Зокрема, йдеться про придбання шоломів та іншого необхідного екіпірування.