ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Дорожники придбали бронежилети для захисників України

2022-05-04 19:44:57

30 бронежилетів для захисників України, що боронять Запорізьку область нещодавно придбали за власні кошти фахівці підрядної організації ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» та її керівник Олександр Тронь.

 

Разом з керівництвом ДП «Місцеві дороги Запорізької області», а також заступником голови ОВА Геннадієм Тімченком бронежилети були передані захисникам України в Запорізькій області.

 

Бронежилети 4+ класу захисту вироблені в Україні ПрАТ «НВО «Практика» (офіційний виробник, який багато років спеціалізується на створенні броньованої техніки та інших засобів захисту). Бронепластини, завтовшки 6,5 мм, вироблені з металу Miilux (Фінляндія). Випробування броньованих пластин проведено ТОВ «Науково-інженерний центр випробувань виробів та матеріалів захисту. Під час вибору бронежилетів, перевагу було надано таким засобам захисту, які є порівняно легкими та водночас надійними і здатні захистити життя і здоров’я наших оборонців. Вага одного бронежилета складає 8,5 кг.

Зважаючи на воєнний стан та бойові дії, які тривають вже 70 діб по всій Україні, ДП «Місцеві дороги Запорізької області» пропонує іншим підрядним організаціям приєднатись до гідного вчинку та підтримати захисників України.