ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Розпочато розбирання дорожнього полотна та влаштування шару основи на автошляху О081491 у Бердянському районі

2020-06-24 09:49:55

Поточний середній ремонт ділянки дороги загального користування місцевого значення О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ виконує підрядна організація ТОВ «Бердянськбудтрест» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» в рамках Програми Президента «Велике будівництво».

 

Нині у рамках робіт з поточного середнього ремонту ділянки автодороги О081491 виконано понад 70% ліквідації порослі, що необхідно для забезпечення безпеки дорожнього руху після завершення ремонтних робіт. Також проведено фрезерування існуючого дорожнього покриття на площі 59 200 м², що складає 77% від запланованого обсягу робіт.

 

Розпочато відновлення основи дорожнього одягу із щебеню фракції 20-40 та щебенево-піщаної суміші. Глибина відновлення основи дорожнього полотна становить 33 см. Нині виконано 55% робіт та відновлено 3 500 м² шару основи покриття.

 

У 2020 році на обласній автодорозі загального користування місцевого значення О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ буде оновлено ділянку протяжністю 11,8 км. Відповідно до укладеного договору будуть виконані роботи з влаштування вирівнюючих шарів у кількості 16 743 т та влаштування верхнього шару покриття завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 81 788 м².

 

Також будуть виконані роботи на зупинкових комплексах. Зокрема,  в с. Софіївка буде відновлено заїзний «карман» із посадковим майданчиком.

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки та дорожні направляючі стовпчики.

Галерея