ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Веселівському районі на автодорозі С080402 розпочато влаштування вирівнюючого шару покриття з асфальтобетонної суміші

2020-06-17 13:34:46

На ділянці районної автодороги загального користування місцевого значення С080402 Веселе-Далеке триває відновлення поточним середнім ремонтом. Заходи виконуються в рамках Програми Президента «Велике будівництво»

 

Після влаштування вирівнюючих шарів основи із щебенево-піщаної суміші фахівці підрядної організації ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» розпочали укладання вирівнюючого шару покриття з асфальтобетонної суміші. Загалом роботи будуть проведені на площі 51 000 м² у кількості 6557 т. Наразі вже виконано 30% від запланованого, у кількості 1964 т.

 

Попередньо будівельники провели ліквідацію дерев та порослі кущів та корчування пнів на узбіччі автодороги С080402 Веселівського району. Виконано фрезерування існуючого дорожнього покриття.

 

Згідно з договором укладеним із ДП «Місцеві дороги Запорізької області» заплановано виконання робіт з укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю. Для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку.