ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Розпочато роботи на об’єкті визначеному Програмою Президента «Велике будівництво» у Більмацькому районі

2020-06-16 08:58:39

На обласній автодорозі загального користування місцевого значення О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ у 2020 році буде оновлено ділянку протяжністю 8,2 км. Поточний середній ремонт автошляху О081491 виконує підрядна організація ТОВ «ІНТЕРМЕТГРУП» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області». Ця дорога визначена Програмою Президента «Велике будівництво».

 

В рамках робіт з поточного середнього ремонту автодороги О081491 виконується планування узбіч, ліквідація дерев та порослі кущів, а також корчування пнів. Ці роботи необхідні для забезпечення безпеки дорожнього руху після завершення ремонтних робіт. Також фахівцями підрядної організації виконується фрезерування існуючого дорожнього покриття.

Надалі, відповідно до укладеного договору будуть виконані роботи з влаштування вирівнюючих шарів з гарячої асфальтобетонної сіміші в кількості 10 750 т та влаштування верхнього шару покриття завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 48 900 м².

 

Окремо на ділянці протяжністю 3 км на межі з Бердянським районом, яка найбільш зруйнована великоваговим транспортом буде виконано регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодного ресайклінгу.

Також будуть виконані роботи на зупинкових комплексах. Зокрема,  в с. Олексіївка буде відновлено заїзні «кармани» із посадковими майданчиками та новим автопавільйоном.

 

На замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ у Більмацькому районі буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки та дорожні направляючі стовпчики.

Галерея