ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Бердянському районі розпочато роботи на об'єкті визначеному Програмою Президента «Велике будівництво»

2020-06-11 14:11:52

На обласній автодорозі загального користування місцевого значення О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ у 2020 році буде оновлено ділянку протяжністю 11,8 км. Поточний середній ремонт автошляху О081491 виконує підрядна організація ТОВ «Бердянськбудтрест» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області». Ця дорога визначена Програмою Президента «Велике будівництво».

 

В рамках робіт з поточного середнього ремонту автодороги О081491 виконується планування узбіч та фрезерування існуючого дорожнього покриття.

 

Заплановане влаштування вирівнюючого шару дороги із щебенево-піщаної суміші у тих місцях де дорожнє покриття зруйновано великоваговим транспортом. Зокрема, буде проведено розбирання дорожнього полотна та влаштування шару основи із щебеню фракції 20-40 та щебенево-піщаної суміші. Глибина відновлення основи дорожнього полотна становить 33 см.

 

Відповідно до укладеного договору будуть виконані роботи з влаштування вирівнюючих шарів у кількості 16 743 т та влаштування верхнього шару покриття завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 81 788 м².

 

Також будуть виконані роботи на зупинкових комплексах. Зокрема,  в с. Софіївка буде відновлено заїзний «карман» із посадковим майданчиком.

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки та дорожні направляючі стовпчики.

Галерея