ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Веселівському районі на автодорозі С080407 триває влаштування вирівнюючого шару покриття з ЩПС

2020-06-04 08:45:44

На замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» в рамках проєкту «Велике будівництво» триває відновлення ділянки протяжністю 4,8 км автодороги загального користування місцевого значення С080407 Новоуспенівка - Братолюбівка - /Т-08-05/Веселівського району.

В рамках поточного середнього ремонту фахівці підрядної організації ТОВ «Юнія-Транс» проводять влаштування вирівнюючого шару дороги із щебенево-піщаної суміші.

 

Попередньо будівельники виконали необхідні підготовчі роботи з планування узбіч. Також проведено розбирання дорожнього полотна та влаштування шару основи із щебеню фракції 20-40 та ЩПС у тих місцях де дорожнє покриття зруйновано великоваговим транспортом. Глибина відновлення основи дорожнього полотна становить 33 см.

 

В поточному році на ділянці 4,8 км автодороги загального користування місцевого значення С080407 будуть виконані роботи із влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші у кількості 4 145 т та влаштування верхнього шару покриття завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 28 500 м².

 

Також, згідно з договором укладеним із ДП «Місцеві дороги Запорізької області» будуть виконані роботи з укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю. Для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку.