ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На ділянці реконструкції О080823 розпочато укладання нижнього шару асфальтобетону

2020-06-01 10:12:20

Внаслідок тривалої експлуатації, інтенсивного руху великовагового транспорту, обласна автомобільна дорога загального користування місцевого значення О080823 /Т-04-08/ - Дніпровка зазнала значних руйнувань дорожнього покриття і потребувала проведення відповідних ремонтних робіт.

За станом на початок червня на даному об’єкті знято верхній шар дорожнього одягу, повністю завершено влаштування основи. Вона складається з 27 см шлаку, 15 см - піску та 18 см - щебенево-піщаної суміші.

 

Тривають роботи на чотирьох штучних спорудах, пов’язаних із захистом від підтоплення. Проєктом передбачено впорядкування трьох наявних труб та влаштування нової триочкової. Нині на ній завершується влаштування портальних стінок.

Також виконуються роботи із влаштування перехідно-швидкісних смуг на існуючій автомобільній дорозі до якої примикає ділянка реконструкції.

 

Нині на об’єкті розпочато укладання нижнього шару покриття з гарячої крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

Відповідно до норм ДБН України, у результаті реконструкції дороги її категорія обов’язково підвищується. Тож, після проведення робіт обласна автомобільна дорога загального користування місцевого значення О080823 /Т-04-08/ - Дніпровка стане дорогою ІІІ категорії.

Відео