ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Відновлення автошляхів Більмацького району охоплене роботами з експлуатаційного утримання

2020-05-27 15:25:43

Серед головних переваг ямкового ремонту -  його невисока вартість та легкодоступність матеріалів. Головний чинник, що відрізняє даний метод ремонту від інших, це можливість з мінімальними фінансовими витратами та в максимально короткі терміни відновити експлуатаційні характеристики автомобільної дороги.

 

Насамперед ямковий ремонт використовується задля усунення окремих пошкоджень, а також ліквідації нерівностей. Для цього здебільшого застосовується гаряча асфальтобетонна суміш.

 

Наразі роботи з аварійного ямкового ремонту ведуться по автодорозі О081452 Балочки – Надійне. Заходи з оновлення автошляху виконано на площі 2000 м².

Також на автодорозі О081452 Балочки - Надійне виконано ремонт білого шосе протяжністю 400 п.м.

 

Крім цього підрядною організацією ТОВ «АМСТРУД» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» проведено ямковий ремонт на загальній площі 2148 м² на ділянці автодороги С080910 Більмак - Новоукраїнка - Гоголівка.

 

За окремим договором ТОВ «БЕРДЯНСЬКБУДТРЕСТ» виконано роботи з ліквідації ямковості пневмоструменевим методом по автодорозі С080910 Більмак-Новоукраїнка-Гоголівка, на загальній площі 3209 м². Загальна площа ремонту пневмоструменевим методом, який заплановано по договору, складає 10 164 м².

Черговість виконання робіт з ліквідації ямковості визначається замовником робіт з урахуванням звернень та пропозицій райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування.