ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Мелітопольському районі триває проведення аварійних ямкових ремонтів

2020-05-27 14:53:45

Виконання аварійного ямкового ремонту триває на обласних автомобільних дорогах загального користування місцевого значення. Зокрема, на автошляхах О081869 Токмак - Лагідне - Зарічне та О081870 Молочанськ - Старобогданівка - Троїцьке Терпіння – Трудове.

 

Роботи з експлуатаційного утримання зазначених доріг виконує підрядна організація ТОВ «АБЗ ПРОМБУД». Всі роботи виконуються під пильним контролем інженерів технічного нагляду ДП «Місцеві дороги Запорізької області». Під час проведення аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном роботи виконуються на тих аварійних ділянках, де ями мають глибину 5 см та більше та площею ремонту до 25 м². Вибоїни вирізаються до правильної геометричної форми, заповнюються гарячою асфальтобетонною сумішшю, яка потім ущільнюється катком.

 

За станом на травень 2020 року у Мелітопольському районі ямковий ремонт виконано по автодорогах; С081016 Зарічне-Тихонівка; О081030 Арабка - Астраханка - Мордвинівка - Гірсовка - Степанівка-Перша та О081032 Світлодолинське-Астраханка-Нововасилівка-Ботієве. Загальна площа відремонтованих ділянок складає 7 993 м².

 

Крім цього, за окремим договором у Мелітопольському районі розпочато виконання робіт з ліквідації ямковості пневмоструменевим методом, на площі 14 789 м². Роботи виконуються підрядною організацією ТОВ «ЮК-ІНВЕСТ».

Галерея