ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

«Велике будівництво» набирає обертів на дорогах загального користування місцевого значення Запорізької області

2020-05-26 14:09:19

Дві районні дороги Веселівського району в поточному році отримають оновлення поточним середнім ремонтом в рамках проєкту «Велике будівництво». Зокрема, йдеться про ділянку протяжністю 8,5 км на автодорозі загального користування місцевого значення С080402 Веселе-Далеке. Також поточний середній ремонт буде проведено на ділянці протяжністю 4,8 км автодороги загального користування місцевого значення С080407 Новоуспенівка - Братолюбівка - /Т-08-05/. Нині на цих дорогах будівельники виконують необхідні підготовчі роботи.


За станом на кінець травня 2020 року роботи тривають на трьох ділянках доріг із загального переліку об’єктів проєкту «Велике будівництво», які виконуються на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» у 2020 році. Окрім двох об’єктів Веселівського району йдеться про реконструкцію автодороги загального користування місцевого значення О080823 у Кам’янсько-Дніпровському районі. Після завершення влаштування 60 см основи будівельники готові до укладання асфальтобетонного покриття на ділянці реконструкції. Одночасно фахівці підрядної організації ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» виконують роботи із влаштування перехідно-швидкісних смуг на ділянці існуючої автодороги, до якої примикає реконструкція.

Окремо фахівцями ДП «Місцеві дороги Запорізької області» проводиться розгляд тендерних пропозицій та назначення аукціонів на закупівлю послуг з поточного середнього ремонту у системі державних закупівель PROZORRO. Певні процедури гальмуються через оскарження рішень у Антимонопольному комітеті України. Подібні ситуації нині спостерігаються по всій Україні через те, що певним організаціям не подобаються жорсткі вимоги до підрядників дорожніх робіт. Зокрема, необхідність мати достатній досвід і матеріальне забезпечення для участі у великих дорожніх проєктах.

Галерея