ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На автодорозі Веселе-Далеке стартував поточний середній ремонт


2020-05-26 13:42:21

На автодорозі загального користування місцевого значення С080402 Веселе-Далеке у 2020 році буде оновлено ділянку протяжністю 8,5 км. Загалом в рамках проєкту «Велике будівництво» оновлення поточним середнім ремонтом отримають дві районні дороги Веселівщини.

 

Нині на автодорозі С080402 Веселівського району фахівці ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» проводять ліквідацію дерев та порослі кущів, а також корчування пнів. Ці роботи необхідні для забезпечення безпеки дорожнього руху піля завершення ремонтних робіт.

 

Також фахівцями підрядної організації проводиться фрезерування існуючого дорожнього покриття.

 

Надалі, відповідно до заключеного договору будуть виконані роботи з влаштування вирівнюючих шарів в кількості 6 557 т та влаштування верхнього шару покриття завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 51 000 м².

 

Також будуть виконані роботи на зупинкових комплексах. Зокрема,  поблизу смт Веселе буде відновлено заїзний «карман» із посадковим майданчиком. А у с. Широке буде збудовано новий посадково-зупиночний комплекс із влаштуванням нового зупинкового майданчика, посадкового майданчика та встановлення нового автопавільйону.

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення С080402 Веселе-Далеке буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки та дорожні направляючі стовпчики.

Галерея