ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Відновлення поточним середнім ремонтом розпочато на дорозі С080407 Веселівського району

2020-05-26 13:18:53

В поточному році в рамках проєкту «Велике будівництво» дві районні дороги Веселівського району отримають оновлення поточним середнім ремонтом. Зокрема, йдеться про ділянку протяжністю 4,8 км автодороги загального користування місцевого значення С080407 Новоуспенівка - Братолюбівка - /Т-08-05/ Веселівського району.


Нині на цій дорозі будівельники виконують необхідні підготовчі роботи. Зокрема фахівці підрядної організації ТОВ «Юнія-Транс» проводять планування узбіч на автодорозі С080407 Новоуспенівка - Братолюбівка - /Т-08-05/. На тих ділянках дороги, які були зруйновані великоваговим транспортом, будівельники проводять необхідні відновлювальні роботи. Для цього вони повністю розбирають дорожнє полотно та відновлюють його відповідним методом. А саме: влаштовують нижній шар основи з щебеню фракції 20-40 мм та верхній шар з щебенево-піщаної суміші. Глибина відновлення основи дорожнього полотна становить 33 см.

 

Надалі на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» будуть виконанні роботи із влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші у кількості 4 145 т та влаштування верхнього шару покриття завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 28 500 м².

 

Також відповідно до заключеного договору будуть виконані роботи з укріплення узбіч за допомогою щебенево-піщаної суміші.

 

На останок для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення С080407 Новоуспенівка - Братолюбівка - /Т-08-05/ Веселівського району буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку.

Галерея