ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На ділянці реконструкції О080823 триває влаштування дорожньої основи

2020-04-27 13:09:29

На замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» підрядна організація ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» проводить роботи з реконструкції ділянки, протяжністю 1,1 км на обласній автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О080823 /Т-04-08/ - Дніпровка.

Після зняття верхнього шару дорожнього одягу, робітниками підрядної організації було проведено влаштування земляного полотна. Роботи з ущільнення ґрунту виконувались за допомогою ґрунтового віброкотка з кулачковим бандажем. У підсумку забезпечується якість виконання дорожніх робіт та збільшується тривалість використання автошляху.


Також завершено влаштування основи з піску. На об’єкт було завезено 2541 м³ піску. Триває влаштування наступного шару покриття з доменного шлаку завтовшки 27 см у кількості 11568 м².

 

Крім цього, специфіка території Кам’янсько-Дніпровського району полягає у високому рівні залягання ґрунтових вод. Також на цій ділянці дороги є чотири штучні споруди, для забезпечення водовідведення та захисту від підтоплення. Проєктом передбачено впорядкування трьох наявних труб та влаштування нової, діаметром 3х0,5. Зазначені роботи знаходяться на завершальному етапі.

Відео