ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг Вільнянського району

2020-04-14 11:54:24

Згідно з договором, що був заключений ДП «Місцеві дороги Запорізької області» із підрядною організацією ТОВ «Ремшляхбуд» на районній автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С080513 /Н-15/ - Вільнянськ - /Н-15/ проводиться планування узбіч автогрейдером. Роботи виконуються після видалення парості задля забезпечення водовідведення.

 

Експлуатаційне утримання автомобільних доріг передбачає виконання  комплексу заходів щодо технічного нагляду та утримання автомобільних доріг загального користування. Серед них: прибирання сміття, планування узбіч, а також видалення парості, що перешкоджає безпеці дорожнього руху і дерев, що розташовані занадто близько до кромки проїжджої частини.

 

При проведенні робіт, фахівці дорожньої галузі враховують ширину проїзної частини і узбіч та розробляють конкретні заходи щодо поліпшення експлуатаційного стану ділянки дороги. Зокрема, на узбіччі автошляху та смузі відводу автодороги С080513 /Н-15/ - Вільнянськ - /Н-15/ не має бути ані порослі, ані дерев на відстані мінімум 9 метрів від кромки проїжджої частини для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Галерея