ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Приазовському районі підрядники виконують аварійний ямковий ремонт

2020-04-02 11:09:52

На ділянці автодороги О081560 Приазовське - Новоспаське - Могутнє, що у Приазовському районі триває виконання робіт з аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном. Роботи проводить підрядна організація ТОВ «АБЗ ПРОМБУД» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

 

Зважаючи на ямковість та необхідність відновлення полотна на обласній автодорозі загального користування місцевого значення Запорізької області О081560, було прийнято рішення про виконання аварійного ремонту. Роботи з ліквідації ямковості виконуються на аварійних ділянках, де ями мають глибину 6 см і більше, площею ремонту до 25 м².

 

Згідно з умовами договору, ТОВ «АБЗ ПРОМБУД» приступило до виконання аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном. Однією з важливих умов якісного виконання аварійного ямкового ремонту є проведення так званого «блокування». Процес передбачає обробку швів гарячим бітумом, аби волога не потрапляла до покриття на межі  старої і відремонтованої ділянок.

 

Якість виконання робіт на ділянках, які потребують відновлення полотна, перевіряють інженери технічного нагляду ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

 

ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приносить свої вибачення за тимчасові незручності та просить водіїв об’їжджати ділянки на яких ведуться роботи. В майбутньому ж для збереження дорожнього полотна варто не перевищувати вагові норми, аби запобігти руйнації ділянок доріг відремонтованих, як в минулому так і в поточному році.