ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Аварійний ямковий ремонт триває у Мелітопольському районі

2020-04-01 12:59:56

Виконання робіт з аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном проводить підрядна організація ТОВ «АБЗ ПРОМБУД» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області». Роботи тривають на ділянці автодороги О081030 Арабка-Астраханка-Мордвинівка-Гірсівка-Степанівка-Перша, що у Мелітопольському районі.

 

Рішення про виконання аварійного ремонту було прийнято, зважаючи на ямковість та необхідність відновлення полотна на обласній автодорозі загального користування місцевого значення Запорізької області О081030. За даними фахівців, роботи з ліквідації ямковості виконуються на аварійних ділянках, площею ремонту до 25 м², де ями мають глибину 6 см і більше.

 

Згідно з умовами договору, ТОВ «АБЗ ПРОМБУД» приступило до виконання аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном. Однією з важливих умов якісного виконання аварійного ямкового ремонту є проведення так званого «блокування». Процес передбачає обробку швів гарячим бітумом, аби волога не потрапляла до покриття на межі  старої і відремонтованої ділянок.

 

Якість виконання робіт на ділянках, які потребують відновлення полотна перевіряють інженери технічного нагляду ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

 

ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приносить свої вибачення за тимчасові незручності та просить водіїв об’їжджати ділянки на яких ведуться роботи, задля якісного укладення та збереження дорожнього полотна.

Галерея