ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Василівському районі підрядники приступили до аварійного ямкового ремонту

2020-03-20 18:44:57

На замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» підрядна організація ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» розпочала виконання робіт з аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном на ділянці автодороги С080210 /О080288/ - станція Каховське море, що у Василівському районі.

 

Рішення про виконання аварійного ремонту було прийнято, зважаючи на ямковість та необхідність відновлення полотна на районній автодорозі загального користування місцевого значення Запорізької області С080210. За даними фахівців, роботи з ліквідації ямковості виконуються на тих аварійних ділянках, де ями мають глибину близько 3-5 см та площею ремонту до 25 м².

 

Згідно з умовами договору, ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» приступило до виконання аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном. Даний метод показав себе, як найбільш ефективний. 

ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приносить свої вибачення за тимчасові незручності та просить водіїв об’їжджати ділянки на яких ведуться роботи, задля якісного укладення та збереження дорожнього полотна.