ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Перед капремонтом шляхопроводу у Василівському районі підрядники наводять лад на узбіччі

2020-03-20 12:06:19

У поточному році на районній автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С080201 /М-18/ - Степногірськ заплановано проведення капітального ремонту шляхопроводу, протяжністю 64 п.м. Нині тут тривають активні заходи в рамках озеленення. Роботи у Василівському районі Запорізької області виконуються на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» підрядною організацією ТОВ «Грінвей».

 

Заходи в рамках озеленення передбачають обрізку дерев та кущів, що обмежують бокову видимість дороги для водіїв. У літній період ці роботи передбачають скошування трави, боротьбу з бур’янами у межах земляного полотна на узбіччях механізовано, або вручну. Виконуючи відповідні роботи, фахівці дорожньої галузі враховують ширину проїзної частини й узбіч, після чого розробляють відповідні заходи щодо поліпшення експлуатаційного стану ділянки дороги.

 

Зважаючи, що районна автомобільна дорога загального користування місцевого значення С080201 /М-18/ - Степногірськ у Василівському районі Запорізької області є дорогою IV категорії, для забезпечення безпеки дорожнього руху на відстані 9 метрів від кромки проїжджої частини на узбіччі автошляху не має бути ані порослі, ані дерев.

 

 

ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приносить свої вибачення за тимчасові незручності.