ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Автошляхи Кам’янсько-Дніпровського району охоплені роботами з експлуатаційного утримання

2020-03-05 14:48:50

У Кам’янсько-Дніпровському районі тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг. Ці заходи проводяться на автошляхах загального користування місцевого значення, згідно з договором, що був заключений ДП «Місцеві дороги Запорізької області» із підрядною організацією. Роботи з озеленення на дорозі О080824 виконує товариство з обмеженою відповідальністю «Юнія-Транс».


Так, обласна автомобільна дорога загального користування місцевого значення О080824 Дніпровка - Благовіщенка - /Р-37/ Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області є дорогою III категорії. Відповідно, для забезпечення безпеки дорожнього руху на відстані 9,5 метрів від кромки проїжджої частини на узбіччі автошляху не має бути ані порослі, ані дерев. Тож, під час проведення робіт, фахівці дорожньої галузі враховують ширину проїзної частини й узбіч та розробляють конкретні заходи щодо поліпшення експлуатаційного стану ділянки дороги.

 

Загалом експлуатаційне утримання автомобільних доріг передбачає виконання  комплексу заходів щодо технічного нагляду та утримання автомобільних доріг загального користування. Зокрема, нині на узбіччях та укосах автошляхів виконується прибирання сміття та обрізка дерев та вирубка кущів, що обмежують бокову видимість. В літній період в рамках роботи з експлуатаційного утримання доріг в рамках договорів підрядні організації виконуватимуть скошування трави, боротьбу з бур’янами у межах земляного полотна на узбіччях механізовано, або вручну.

 

ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приносить свої вибачення за тимчасові незручності.

Галерея