ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Василівському районі виконується обрізка дерев, що обмежують бокову видимість на дорозі

2020-03-05 14:42:45

На замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» на районній автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С080201 /М-18/ - Степногірськ у Василівському районі Запорізької області тривають активні роботи в рамках озеленення. Ці заходи охоплюють обрізку дерев та кущів, що обмежують бокову видимість. Вже у літній період в рамках робіт з озеленення підрядні організації в рамках договорів виконуватимуть скошування трави, боротьбу з бур’янами у межах земляного полотна на узбіччях механізовано, або вручну.

Згідно з договором, що був заключений ДП «Місцеві дороги Запорізької області» із підрядною організацією, роботи з озеленення на шляхопроводі нині виконує товариство з обмеженою відповідальністю «Грінвей».


Виконуючи роботи, фахівці дорожньої галузі враховують ширину проїзної частини й узбіч, після чого розробляють відповідні заходи щодо поліпшення експлуатаційного стану ділянки дороги. Так, районна автомобільна дорога загального користування місцевого значення С080201 /М-18/ - Степногірськ у Василівському районі Запорізької області є дорогою IV категорії. І для забезпечення безпеки дорожнього руху на відстані 9 метрів від кромки проїжджої частини на узбіччі автошляху не має бути ані порослі, ані дерев.

 

Крім цього, у поточному році на автодорозі С080201 /М-18/ - Степногірськ заплановано проведення капітального ремонту шляхопроводу, протяжністю 64 п.м.

 

ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приносить свої вибачення за тимчасові незручності.

Галерея