ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Поточний ремонт ще однієї транспортної споруди триває у Запорізькому районі

2023-11-15 11:32:30

На автодорозі загального користування місцевого значення Запорізького району виконуються  роботи з поточного ремонту транспортної споруди. Роботи виконуються підрядним підприємством на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

Насамперед на об’єкті були проведені: очищення вхідного та вихідного русел від сміття і кущів, видалення чагарників та обрізування крон дерев, а також розробка ґрунту механізовано та вручну.

 

Надалі фахівцями підрядної організації були проведені демонтажні роботи, а саме демонтаж зруйнованих ланок круглих залізобетонних водопропускних труб, портальних стін та відкрилків.

 

Після виконання підготовчих робіт з влаштування ґрунтової основи  було проведено влаштування щебеневих основ на вхідному та вихідному руслі. Наразі на обʼєкті проводяться роботи з влаштування оголовків, відкрилків та підпірних стінок для подальшого влаштування водоскидних лотків.

 

Саме задля запобігання подальшому руйнуванню земляного полотна і влаштовуються підпірні стінки та водоскидні лотки. Адже, за період попередньої експлуатації водоперепускної споруди на вихідному руслі утворився розмив глибиною близько 12 метрів.

 

Нині на обʼєкті тривають роботи з влаштування підпірних стін на  вихідному руслі.