ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Запорізькому районі виконується ремонт транспортної споруди

2023-11-14 15:24:58

У Запорізькому районі на автодорозі загального користування місцевого значення виконуються роботи з поточного ремонту транспортної споруди. Роботи виконуються підрядним підприємством на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

Насамперед на об’єкті були проведені: розробка ґрунту механізовано та вручну, очищення русел від наносів ґрунту, розбирання бортового каменю, демонтаж залізобетонних тротуарних плит, розбирання елементів існуючої незнімної опалубки, розбирання бутової кладки опор і відкрилків.

 

Надалі було проведено улаштування щебеневих подушок під бетонування русла з подальшим армуванням та бетонуванням. Виконані роботи з омонолічення опорних частин.


Крім цього були виконані роботи із влаштування армокаркасів стін з бутової кладки та відкрилків з подальшим бетонуванням. Також були встановлені арматурні каркаси в монолітних плитах проїзної частини, з установкою незнімної опалубки на оцинкованих шпильках. Окремо фахівцями підрядної організації для подальшого бетонування плити на обʼєкті були виконані технологічні отвори діаметром 200 мм. Надалі на вихідному руслі було влаштовано камʼяну накидку з бутового каменя.

 

На останок заплановані роботи із влаштування тротуарів та встановлення оцинкованого перильного огородження.