ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Розпочато ремонт кількох ділянок на автодорозі Василівського району

2023-11-10 11:59:16

Розпочато виконання ремонту аварійними картами кількох ділянок на загальній площі 6 000 м² обласної автодороги загального користування місцевого значення у Василівському районі. Роботи виконує підрядна організація на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

 

Насамперед відповідно до умов договору, фахівцями підрядної організації виконано підготовчі роботи та проведено холодне фрезерування асфальтобетонного покриття.

 

Нині на цій ділянці вже проведено укладання асфальтобетону на площі 4 260 м². Загалом на ділянці заплановано відновлення 6 000 м² зношеного шару покриття шляхом влаштування шару зносу дорожнього покриття з гарячої асфальтобетонної суміші, на основі бітумів, модифікованих полімерами.

 

Водночас фахівці підрядної організації виконують роботи з ямкового ремонту асфальтобетоном на ділянках обласної автомобільної дороги загального користування місцевого значення Василівького району на загальній площі 2 350 м².

Також проведено виконання ремонту пневмоструменевим методом на різних ділянках обласної автомобільної дороги Василівського району на загальній площі 1900 м².

Під час проведення ремонту пневмоструменевим методом ліквідуються ями та вибоїни глибиною від 3 до 5 см. Роботи виконуються за допомогою спеціальної дорожньої машини з пневмогідравлічною гарматою. Цей дорожній механізм за допомогою стисненого повітря видуває пил та чужорідні тіла з тріщин та ям на дорожньому покритті. І відразу ж заповнює їх спеціальними матеріалами – сумішшю щебеню та бітумної емульсії.