ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На прохання захисників України триває відновлення важливої ділянки дороги

2023-10-25 05:44:28

Очільник обласної військової адміністрації Юрій Малашко проінспектував виконання поточного ремонту ділянки протяжністю 7 км обласної автодороги загального користування місцевого значення що виконується на замовлення ДП "Місцеві дороги Запорізької області".

 

Юрій Малашко підкреслив, що це об’єкт обласного значення, який допоможе налагодити сполучення між 9 населеними пунктами та обласним центром. Крім цього, підрядник сплачує податки до бюджету однієї з громад Запорізького району.

- Незалежність виборюється не лише на фронті, але й у тилу. А від логістичного забезпечення військових та оперативного доправлення поранених з поля бою залежить наша Перемога. Довжина ділянки дороги, що відновлюється, складає 7 кілометрів, а фінансування здійснюється з Дорожнього фонду, - розповів очільник ЗОВА Юрій Малашко.

 

Відновлення автошляху, яке планувалось ще у 2000 році, нині було розпочате на прохання захисників України.

- Наразі ми часто чуємо обурення громадян України щодо витрачання владою коштів на ремонт доріг. Однак, запитайте у військових водіїв, як швидко доставити боєприпаси на передову? Запитайте у родичів померлого побратима, чому його не встигли довезти до шпиталю? На мою думку, стан прифронтових доріг - питання дуже важливе і підходити до нього необхідно з огляду на військову доцільність, - наголосив офіцер 55-ої окремої артилерійської бригади “Запорізька Січ”.

 

Роботи з відновлення тривають вже понад тиждень. Якість виконання постійно контролюється інженерами технагляду ДП "Місцеві дороги Запорізької області". Завершити роботи фахівці підрядної організації планують наприкінці місяця. 

Галерея
Відео