ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Розпочато ремонт ділянки на автодорозі Запорізького району

2023-10-03 10:54:51

Розпочато виконання поточного ремонту ділянки протяжністю 2 км районної автодороги загального користування місцевого значення, в межах с. Відрадне що у Запорізькому районі. Роботи виконує підрядна організація на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

 

Насамперед відповідно до умов договору, фахівцями підрядної та субпідрядної організацій проведено вирубку дерев та порослі і виконано інші підготовчі роботи. Надалі було проведено холодне фрезерування асфальтобетонного покриття.

Нині на цій ділянці вже проведено укладання асфальтобетону на площі 3 480 м². Загалом на цій ділянці заплановано відновлення 13 050 м² зношеного шару покриття шляхом влаштування шару зносу дорожнього покриття з гарячої асфальтобетонної суміші, на основі бітумів, модифікованих полімерами.

 

Також на цій ділянці заплановано проведення земляних робіт та влаштування водовідвідних лотків.

 

Окремо відповідно до умов договору, було демонтовано старе барʼєрне огородження, яке не відповідає вимогам чинних будівельних норм з подальшим встановленням нового оцинкованого.

На останок, для забезпечення безпеки дорожнього руху на відремонтованій ділянці заплановані роботи з нанесення дорожньої розмітки та встановлення нових дорожніх знаків.

Галерея
Відео