ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Відновлено ділянку дороги в межах села Гасанівка

2022-07-12 10:23:29

У Запорізькому районі на ділянці автодороги загального користування місцевого значення завершено виконання  робіт з аварійного ремонту в рамках експлуатаційного утримання.

 

Так, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» у Запорізькому районі відновлено ділянку 250 м в межах села Гасанівка. Згідно з умовами договору, аварійні роботи з відновлення автодороги виконано фахівцями підрядної організації. 

 

Зокрема, проведено влаштування нижнього вирівнюючого шару щебенево-піщаної суміші, а також верхнього шару основи ЩПС укріпленої цементом. Після чого було укладено шар асфальтобетону на бітумах модифікованих полімерами.

 

Якість виконання робіт проходила під контролем інженерів технічного нагляду ДП «Місцеві дороги Запорізької області». Зокрема, на кожному з етапів аварійного ремонту проводилось вимірювання товщини влаштованого шару.

 

Після завершення робіт виконано відбір кернів. Товщину шару асфальтобетону інженери технагляду виміряли на місці. А відібрані керни направлено до лабораторії для проведення відповідних випробувань.