ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

В Запорізькому районі тривають роботи для поліпшення умов руху транспорту

2022-06-21 09:13:23

Для попередження подальшого руйнування доріг, зменшення загрози аварійних ситуацій шляховики продовжують виконання ремонту автошляхів у рамках експлуатаційного утримання. Так, згідно з умовами договору, підрядна організація провела роботи з аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном на ділянках обласної автомобільної дороги загального користування місцевого значення.

 

За словами  фахівців, роботи з ліквідації ямковості виконуються на тих аварійних ділянках, де вибоїни мають глибину близько 3-6 см. Тобто, ті пошкодження дорожнього полотна, в які може в’їхати колесо легкового автомобіля.

Згідно з умовами договору, фахівці провели ліквідацію вибоїн асфальтобетонного покриття, з розламуванням старого покриття площею ремонту до 25 м² при товщині шару до 60 мм.

 

По завершенні аварійного ямкового ремонту на автодорозі, фахівці  розпочали роботи в рамках експлуатаційного утримання на обласній дорозі загального користування місцевого значення.

 

ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приносить свої вибачення за тимчасові незручності, просить водіїв звертати увагу на попереджувальні знаки та дотримуватись правил дорожнього руху.

Галерея