ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Олександр Старух: «Захищаючи Запорізьку область, ми захищаємо всю Україну»

2022-05-18 16:15:56

Голова ЗОВА Олександр Старух, його заступник Геннадій Тімченко, перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Запорізькій області Володимир Матросов, голова Широківської ОТГ Денис Коротенко та інші подякували будівельникам, які понад місяць наполегливо працювали однією командою із запоріжцями. Будівельникам було вручені грамоти, а також фінансове винагородження.

 

Насамперед очільник Запорізької області подякував колегам з Рівненської обласної військової адміністрації. Адже вони одразу відгукнулись, щойно запоріжці звернулись до них із проханням про допомогу. В результаті з Рівненщини до Запоріжжя було направлено команду фаховців із технікою. Також, за словами Олександра Старуха,  допомагали хмельничани та франківці. Останні надали чимало лісу і деревини, необхідної для будівництва.

 

- Ми вважаємо, що участь в укріпленні оборони Запоріжжя брала вся Україна. Адже нині немає Сходу і Заходу. А є тільки спільна робота. Наші взводні опорні пункти тепер рятуватимуть життя тим, хто захищає Україну зі зброєю в руках. В цілому ж лінії захисних споруд захищатимуть не лише Запорізьку область, а і всю Україну, - зазначив голова ЗОВА Олександр Старух.

 

Бригада, яка допомагала у створенні опорних пунктів, також подякувала запоріжцям за гостинність. Зазначивши, що їх дуже привітно прийняли та розмістили. А сприяння у розвʼязанні проблемних питань, зокрема заправки чи експлуатації техніки, надавалось невідкладно.