ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Пологівському районі виконано капремонт мостового переходу


2022-01-21 10:23:05

Роботи з капітального ремонту мосту проведено підрядним підприємством ТОВ «БК «АДАМАНТ» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».


Насамперед на об’єкті було виконано підготовчі роботи: вирубку та корчування чагарника й порослі, геодезичну розбивку території, демонтажні роботи: розбирання основного проїзду, а також демонтаж асфальтобетонного й бетонного покриття основного проїзду.

 

Також виконано розбирання бетонних фундаментів, фундаментних балок та розбирання бутового фундаменту середньої опори, роботи з влаштування бетонної перемички низової сторони водоперепускної труби.

 

Окремо проведено розробку ґрунту, влаштування кам’яного накиду у руслі струмка з обох боків.


Надалі будівельники провели улаштування основи з щебенево-піщаної суміші та бетону під влаштування металевих гофрованих водопропускних труб. А також влаштування та зворотню засипку двох труб діаметром 2,2 м, бетонування оголовків.

Наостанок на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» фахівцями підрядного підприємства ТОВ «БК «АДАМАНТ» були проведені роботи із розбирання та наступного влаштування асфальтобетонного покриття на підʼїздах до мостового переходу.