ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Пологівському районі проведено улаштування асфальтового покриття проїжджої частини мосту

2021-12-13 11:20:57

Роботи з поточного середнього ремонту мосту виконуються підрядним підприємством ТОВ «БК «АДАМАНТ» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області». На об’єкті виконано  підготовчі роботи: демонтаж перильної огорожі, розбирання основного проїзду, вирубка чагарника й порослі, а також демонтаж асфальтобетонного й бетонного покриття основного проїзду та на перехідних плитах.

Також завершено армування, бетонування монолітної плити основного проїзду, армування колесовідбійного бруса та влаштування перехідних плит та підходів. Виконані роботи із гідроізоляції основного проїзду мосту.

 

Окремо проведені роботи з влаштування поновленого захисного шару залізобетонних прогонових конструкцій ремонтними розчинами Sika. А також фарбування погрунтованих та оштукатурених поверхонь.

 

Нині у рамках виконання поточного середнього ремонту мосту на км 11+800 а/д О081871 /Т-04-08/ - Пшеничне - Скелювате - Трудове - /Т-08-13/ будівельники провели улаштування асфальтового покриття проїжджої частини основного проїзду та під’їздів до мосту, влаштування узбіч щебенево-піщаною сумішшю. Тривають роботи з нанесення розмітки, влаштування перильного та барʼєрного огородження.

Відео