ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Запорізькому районі розпочато виконання поточного середнього ремонту ділянки автошляху С080705

2021-11-29 09:56:18

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці районної автодороги загального користування місцевого значення  виконується оновлення ділянки дороги С080705 Лукашеве-Володимирівське в районі села Малишівка.

 

Роботи з поточного середнього ремонту виконуються підрядним підприємством ТОВ «ГРУПА КОМПАНІЙ БІГ СІТІ» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області». Також підрядником були залучені фахівці субпідрядної організації ТОВ «Будівельна група «Трансконтиненталь». Нині фахівцями субпідрядної організації на ділянці ремонту проведено холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, що зазнало ушкоджень та руйнувань за роки експлуатації дороги. На сьогодні виконано 100% від запланованих робіт з фрезерування на площі 12 000 м².

 

Наразі на об’єкті триває влаштування вирівнюючого шару з крупнозернистого щільного асфальтобетону. Обсяг ділянки проведених робіт складає 12 000 м².

Також тривають роботи на зупинкових майданчиках.

 

Надалі на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» будуть виконані роботи із влаштування верхнього шару з дрібнозернистого щільного асфальтобетону на модифікованих полімерами в’яжучих. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна складе 12 000 м²

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення С080705 Лукашеве-Володимирівське буде проведено укріплення узбіч, влаштовано 2 посадково-зупинкових майданчики,  встановлено 52 м.пог. барʼєрної огорожі, нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки.

Відео