ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Підрядники Вільнянського району першими приступили до аварійного ямкового ремонту

2020-02-20 09:37:36

З настанням сприятливих погодних умов на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» у Вільнянському районі підрядна організація ТОВ «Ремшляхбуд» розпочала виконання робіт з аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном.


Зважаючи на велику інтенсивність руху на районній дорозі загального користування місцевого значення Запорізької області С080513 /Н-15/ - Вільнянськ - /Н-15/, було прийнято рішення про оперативне виконання аварійного ямкового ремонту.
 

Після зимового танення снігу на проїжджій частині утворилась ямковість, тож дорога потребувала відновлення полотна. За словами  фахівців, роботи з ліквідації ямковості виконуються на тих аварійних ділянках, де ями мають глибину близько 3-5 см та завширшки близько 20 см. Тобто ті пошкодження дорожнього полотна, в які може в’їхати колесо легкового автомобіля.


Згідно з умовами договору, ТОВ «Ремшляхбуд» приступило до ліквідації вибоїн асфальтобетонного покриття, з розламуванням старого покриття площею ремонту до 10 м² при товщині шару до 60 мм. За цих погодних умов даний метод показав себе, як найбільш ефективний. Впевненість у його якості та довговічності дає використання катка під час виконання аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном. Підготовчі роботи були розпочаті 17 лютого 2020 року. Протягом двох днів вони були завершені. І вже наприкінці тижня, за сприятливих погодних умов, фахівці планують провести так зване «блокування». Процес передбачає обробку швів гарячим бітумом, аби в майбутньому волога не потрапляла до відремонтованих ділянок.

 

ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приносить свої вибачення за тимчасові незручності та просить водіїв об’їжджати ділянки на яких ведуться роботи, задля якісного укладення та збереження дорожнього полотна. 

Відео