ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху у Бердянську виконано нанесення розмітки

2021-10-06 16:46:17

В межах м. Бердянськ по вул. Довганюка та проспекту Східному на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» виконано нанесення розмітки холодним пластиком. Окремо фахівцями підрядної організації ТОВ «ТБД» проведено влаштування регульованих та нерегульованих пішохідних переходів.

Заходи виконано з метою забезпечення безпеки дорожнього руху.

 

Зважаючи на високу інтенсивність руху транспорту на зазначеній ділянці було нанесено горизонтальну дорожню розмітку пластиком холодного нанесення. На відміну від фарби, він більш довговічний та стійкий до зносу.

Минулого року на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» підрядники вже використовували пластик. Зокрема, в рамках поточного середнього ремонту ділянки автодороги О080720 /М-18/ - Балабине – Малокатеринівка та капітального ремонту ділянки автодороги О080789 Запоріжжя-Біленьке. Рішення про використання саме цього виду розмітки було прийнято на стадії проєктування, адже пластик холодного нанесення більш довговічний та має слугувати не менше трьох років.


Рік експлуатації показав, що пластик холодного нанесення дійсно стійкий до зносу та зручний для водіїв та пішоходів, особливо разом з дорожніми розмічальними вставками типу ВРД.

Галерея
Відео