ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На ділянці автошляху 0081135 Мелітопольського району розпочато укладання вирівнюючого шару асфальтобетону

2021-10-06 13:10:39

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення 0081135 Михайлівка - /Т-08-11/ триває виконання поточного середнього ремонту. Роботи на ділянці км 1+100 - км 16+500 у Мелітопольському (раніше Приазовському) районі було розпочато з урахуванням змін до Переліку об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2021 році.

Попередньо на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області»  на площі 21 400 м² виконано роботи з видалення порослі дерев, та кущів у смузі відводу. Далі фахівцями підрядної організації ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» було проведено холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, що зазнало ушкоджень та руйнувань за роки експлуатації дороги. Роботи виконано на ділянці 4 км.

Також на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» проведено посилення дорожнього одягу на ділянках загальною протяжністю 0,06 км.

 

Наразі на об’єкті триває влаштування вирівнюючого шару з крупнозернистого щільного асфальтобетону. Роботи виконано на площі 1 500 м².


Надалі на об’єкті заплановано влаштування верхнього шару з дрібнозернистого щільного асфальтобетону на модифікованих в’яжучих полімерах.

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення 0081135 Михайлівка - /Т-08-11/ буде проведено укріплення узбіч, влаштовано 2 посадково-зупинкових майданчиків, нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки.

Відео