ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Мелітополі на вулицях Івана Алексєєва та Каховське Шосе розпочато укладання верхнього шару асфальтобетону

2021-08-17 13:15:40

В поточному році в рамках проєкту «Велике будівництво» у Мелітополі триває виконання поточного середнього ремонту на ділянці протяжністю 3,667 км по вул. Івана Алексєєва (від вул. Садової до вул. Каховське Шосе), вул. Каховське Шосе (від вул. Івана Алексєєва до залізничного переїзду у м. Мелітополі). Роботи були розпочаті в червні поточного року.

 

Після влаштування вирівнюючого шару із крупнозернистого щільного асфальтобетону на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» розпочаті роботи із влаштування верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону ЩМА-20 шаром товщиною 5 см на площі 59 609,9 м².

 

Насамперед фахівці підрядної організації провели фрезерування старого покриття. Після виконання необхідних підготовчих робіт на об’єкті було укладено вирівнюючий шар з щебенево-піщаної суміші. Зокрема, у тих місцях де дорожнє покриття зруйновано великоваговим транспортом будівельники виконують влаштування основи дорожнього покриття із щебенево-піщаної суміші на площі 18 823 м² завтовшки 18 см. На окремих ділянках площею 6 515 м² проведено підсилення дорожнього одягу завтовшки 30 см.

 

Надалі будівельники провели укладання вирівнюючого шару із крупнозернистого щільного асфальтобетону шаром завтовшки 10 см на площі 59 105,9 м².

 

Нині розпочаті роботи із влаштування верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону ЩМА-20 шаром товщиною 5 см.

 

Також в рамках поточного середнього ремонту на об’єкті заплановано ремонт мосту, де буде відновлено конуси, відремонтовано деформаційні шви, влаштовано металеве бар’єрне огородження та відновлено дорожнє покриття.

Для забезпечення водовідводу на всій протяжності відновлюваної ділянки м. Мелітополь, вул. Івана Алексєєва (від вул. Садової до вул. Каховське Шосе), вул. Каховське Шосе (від вул. Івана Алексєєва до залізничного переїзду у м. Мелітополі) проводиться відновлення 35 дощоприймальних колодязів.

Відео