ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

В районі села Костянтинівка виконується нанесення горизонтальної дорожньої розмітки із застосуванням світлоповертальних кульок

2021-07-29 14:25:15

Для забезпечення безпеки дорожнього руху в районі села Костянтинівка виконується нанесення горизонтальної дорожньої розмітки із застосуванням світлоповертальних кульок.

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на другій ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О081030 Арабка - Астраханка - Мордвинівка - Гірсівка - Степанівка – Перша в селі Костянтинівка завершується виконання поточного середнього ремонту.

 

На замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» фахівцями підрядної організації ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» на ділянці загальною протяжністю 7,655 км проведено холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, що зазнало ушкоджень та руйнувань за роки експлуатації дороги. А також відфрезеровано та влаштовано вирівнюючий шар (з крупнозернистого щільного асфальтобетону)  і верхній шар покриття (з дрібнозернистого щільного асфальтобетону на модифікованих в’яжучих полімерах) на площі 48 461,8 м².

 

Також на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» проведено укріплення узбіч, влаштовано 14 посадково-зупинкових майданчиків, влаштування бордюрів та поребрику на зупинкових комплексах, встановлено нові дорожні знаки.

Відео