ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На ділянці автошляху О081976 Бердянського району виконано 96% поточного середнього ремонту

2021-06-30 16:15:43

В рамках проєкту «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О081976 Чернігівка – Богданівка – /Н-30/ протяжністю 19,8 км проводиться поточний середній ремонт. У 2020 році фахівці підрядної організації ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ» виконали фрезерування та укладання вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття із крупнозернистої асфальтобетонної суміші на площі 128 400 м², тобто 100% від загального обсягу по об’єкту.

Нині фахівці ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ» завершують влаштування верхнього шару. Роботи виконано на площі 117 048 м², тобто 91% від обсягу верхнього шару по об’єкту.

 

Інженери технічного нагляду ДП «Місцеві дороги Запорізької області» постійно контролюють якість виконання робіт. Зокрема,  товщину влаштованого шару з асфальтобетонної суміші і поперечні ухили. Так, після завершення робіт з влаштування нижнього, а потім і верхнього шару покриття виконано відбір кернів. Товщину шару асфальтобетону вимірюють на місці. А відібрані керни направляють до лабораторії для проведення відповідних випробувань.

 

Також на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» на об’єкті встановлено 60 шт. пластикових стовпчиків, 44м.пог бар’єрної огорожі, влаштовано 2 заїзних кармани в Богданівці. Завершено влаштування з’їздів та примикань. Триває влаштування посадкових майданчиків, встановлення бортових каменів та дорожніх знаків. Завершується влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.

За станом на 25 червня 2021 року готовність об’єкту складає 96%.

Відео