ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Мелітополі триває поточний середній ремонт вулиць Івана Алексєєва та Каховське Шосе

2021-06-17 14:33:41

В поточному році в рамках проєкту «Велике будівництво» у Мелітополі триває виконання поточного середнього ремонту на ділянці протяжністю 3,667 км по вул. вул. Івана Алексєєва (від вул. Садової до вул. Каховське Шосе), вул. Каховське Шосе (від вул. Івана Алексєєва до залізничного переїзду у м. Мелітополі). Роботи були розпочаті в червні поточного року. Насамперед фахівці підрядної організації виконують фрезерування старого покриття. Нині роботи проведено на площі 24 000 м².

 

Після виконання необхідних підготовчих робіт на ділянці 4 800 м² було укладено вирівнюючий шар з щебенево-піщаної суміші. Зокрема, у тих місцях де дорожнє покриття зруйновано великоваговим транспортом будівельники виконують влаштування основи дорожнього покриття із щебенево-піщаної суміші на площі 18 823 м² завтовшки 18 см. На окремих ділянках площею 6 515 м² буде проведено підсилення дорожнього одягу завтовшки 30 см.

 

Надалі будівельники розпочали укладання вирівнюючого шару із крупнозернистого щільного асфальтобетону шаром завтовшки 10 см. Загалом роботи будуть проведені на площі 59 105,9 м². Наразі виконано 15% від запланованих робіт з укладання вирівнюючого шару на площі 9 000 м².

 

Після влаштування вирівнюючого шару із крупнозернистого щільного асфальтобетону на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» будуть виконанні роботи із влаштування покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону ЩМА-20 шаром товщиною 5 см на площі 59 609,9 м².

 

Також в рамках поточного середнього ремонту на об’єкті заплановано ремонт мосту, де буде відновлено конуси, відремонтовано деформаційні шви, влаштовано металеве бар’єрне огородження та відновлено дорожнє покриття. Нині будівельники розпочали роботи з розбирання конусів на містку у складі об’єкту.

Для забезпечення водовідводу на всій протяжності відновлюваної ділянки м. Мелітополь, вул. Івана Алексєєва (від вул. Садової до вул. Каховське Шосе), вул. Каховське Шосе (від вул. Івана Алексєєва до залізничного переїзду у м. Мелітополі) буде проведено відновлення 35 дощоприймальних колодязів.

Галерея
Відео