ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На ділянці автошляху О081030 біля села Костянтинівка розпочато укладання вирівнюючого шару асфальтобетону


2021-06-01 10:48:59

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на другій ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О081030 Арабка - Астраханка - Мордвинівка - Гірсівка - Степанівка – Перша в селі Костянтинівка триває виконання поточного середнього ремонту. Роботи на ділянці км 33+192 – км 40+847 у Мелітопольському районі було розпочато з урахуванням додаткового фінансування.

Нині на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» фахівцями підрядної організації ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» на ділянці загальною протяжністю 7,655 км проведено холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, що зазнало ушкоджень та руйнувань за роки експлуатації дороги. На сьогодні виконано 100% від запланованих робіт з фрезерування на площі 48 518 м².

Також проведено підготовчі роботи на зупинкових комплексах.

 

 

Наразі на об’єкті триває влаштування вирівнюючого шару з крупнозернистого щільного асфальтобетону. Роботи виконано на площі 19 800 м², що складає 41% від обсягу робіт, запланованих на цій ділянці.
Після чого буде влаштовано верхній шар з дрібнозернистого щільного асфальтобетону на модифікованих в’яжучих полімерах. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна складе 48 518 м².

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О081030 Арабка - Астраханка - Мордвинівка - Гірсівка - Степанівка – Перша буде проведено укріплення узбіч, влаштовано 14 посадково-зупинкових майданчиків, нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки.

 

Нагадаємо, водночас фахівцями підрядної організації ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» на автодорозі О081030 Арабка - Астраханка - Мордвинівка - Гірсівка - Степанівка – Перша поточним середнім ремонтом відновлюється ще одна ділянка км 42+00 - км 47+980 в районі села Мордвинівка.

Відео