ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Фахівці ДП «Місцеві дороги Запорізької області» готові до запобігання наслідкам несприятливих погодних умов

2020-02-06 15:59:20

Директор ДП «Місцеві дороги Запорізької області» Геннадій Тімченко взяв участь у засіданні обласного штабу щодо опрацювання заходів із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в області, пов’язаних з можливими несприятливими умовами зимового періоду 2020 року. Робота штабу пройшла під керівництвом голови Запорізької облдержадміністрації Віталія Туринка.

 

Як підкреслив директор ДП «Місцеві дороги Запорізької області» необхідна спецтехніка дорожніх служб працює у кожному з районів Запорізької області. Проводиться обробка автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Також функціонує цілодобова диспетчерська служба при ДП «Місцеві дороги Запорізької області» за номером 050 130 57 60.

 

Очільник ОДА зазначив, що на території України вирують два циклони, тож погіршуються погодні умови у більшості областей, зокрема у Запорізькій. І найважливішим завданням для всіх учасників штабу є забезпечення сталого функціонування об’єктів життєзабезпечення та не допущення загибелі людей під час негоди.

Галерея