ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На ділянці автошляху О081976 Бердянського району триває виконання поточного середнього ремонту

2021-04-28 11:12:55

В рамках проєкту «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О081976 Чернігівка – Богданівка – /Н-30/ протяжністю 19,8 км проводиться поточний середній ремонт. Роботи з відновлення ділянки автодроги Бердянського (раніше Чернігівського) району було розпочато наприкінці минулого року. Зокрема, у 2020 році фахівці підрядної організації ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ» виконали фрезерування та укладання вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття із крупнозернистої асфальтобетонної суміші товщиною 10 см на ділянці протяжністю  8,3 км.

 

З настанням сприятливих погодних умов у поточному році будівельники продовжили виконання робіт. Зокрема, на ділянці минулорічних робіт проведено влаштування верхнього шару покриття  товщиною 5 см з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші. Роботи охопили укладання 6 050,8 т по 8,3 км основного проїзду від /Н-30/ та по селу Богданівка до села Довге.

 

На іншій ділянці від села Довге до Чернігівки 100% проведено фрезерування існуючого дорожнього покриття.

Окремо у тих місцях де дорожнє покриття зруйновано великоваговим транспортом будівельники виконують заміну основи дорожнього покриття щебенево-піщаною сумішшю.

 

Після влаштування основи фахівці підрядної організації ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ» проводять роботи із влаштування вирівнюючого шару. Роботи 2021 року охопили влаштування 5 461 т крупнозернистого щільного асфальтобетону.

Також проводиться укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю. Вже виконано 37% від запланованих робіт з укріплення узбіч, що складає 15 929 м².

Надалі на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» фахівцями ТОВ «АВТОМАГІСТРАЛЬ-ПІВДЕНЬ» будуть виконані роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетону на ділянці від села Довге до Чернігівки.

Відео