ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Підрядники Запорізького району приступили до аварійного ямкового ремонту

2021-04-01 16:12:04

На виконання доручення голови облдержадміністрації Олександра  Старуха з настанням сприятливих погодних умов виконуються роботи з експлуатаційного утримання доріг. Так, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» у Запорізькому районі підрядна організація ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» розпочала виконання робіт з аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном на дорозі С080725 Шевченківське - Запорожець - /М-18/.

 

Після зимового танення снігу на проїжджій частині утворилась ямковість, тож дорога потребувала відновлення полотна. Зважаючи важливість не лише будівництва, а й підтримки доріг у проїжджому стані, керівництво ОДА дало доручення терміново розпочати виконання необхідних ремонтів. За словами  фахівців, роботи з ліквідації ямковості виконуються на тих аварійних ділянках, де ями мають глибину близько 3-6 см та завширшки близько 20 см. Тобто ті пошкодження дорожнього полотна, в які може в’їхати колесо легкового автомобіля.

 

Згідно з умовами договору, ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» приступило до ліквідації вибоїн асфальтобетонного покриття, з розламуванням старого покриття площею ремонту до 10 м² при товщині шару до 60 мм. За цих погодних умов даний метод показав себе, як найбільш ефективний. Впевненість у його якості та довговічності дає використання катка під час виконання аварійного ямкового ремонту асфальтобетоном.

 

ДП «Місцеві дороги Запорізької області» приносить свої вибачення за тимчасові незручності та просить водіїв об’їжджати ділянки на яких ведуться роботи, задля якісного укладення та збереження дорожнього полотна.

Галерея