ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Нові дорожні знаки встановлюються на автошляхах Пологівщини

2021-03-26 15:09:13

З настанням сприятливих погодних умов в Пологівському (колишньому Оріхівському) районі розпочались роботи з експлуатаційного утримання автошляхів. Зокрема, йдеться про встановлення дорожніх знаків на обласній автомобільній дорозі загального користування місцевого значення ОО81341 Комишуваха - Ясна Поляна - Барвінівка - Різдвянка. Заходи виконуються на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» підрядною організацією ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ».

Нагадаємо, на сьогодні у кожному районі області є підрядне підприємство, яке відповідає за стан експлуатаційного утримання місцевої мережі доріг та зобов’язано спільно з ДП «Місцеві дороги Запорізької області» здійснювати заходи, направлені на підвищення безпеки дорожнього руху для водіїв, пасажирів та пішоходів.


До складу робіт з експлуатаційного утримання відносяться такі основні роботи: ямковий ремонт, встановлення та заміна дорожніх знаків, нанесення розмітки, озеленення: ліквідація порослі та покіс узбіччя, планування узбіччя, зимове утримання та інші не передбачувані аварійні роботи.

Галерея