ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Завершено поточний середній ремонт ділянки автодороги О080619 Гуляйпільського району

2020-12-24 19:09:45

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О080619 Гуляйполе – Успенівка – Зелене Поле проведено поточний середній ремонт. Роботи, заплановані у 2020 році охопили ділянку протяжністю 3,7 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна склала 45 557 м².

 

Підрядна організація ТОВ «РЕМШЛЯХБУД» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» виконала видалення зелених насаджень в смузі відведення дороги, корчування та вивезення пнів. Також було проведено холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, яке зазнало ушкоджень за роки експлуатації дороги.

Відповідно до укладеного договору проведено влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші на площі 45 557 м² та влаштування верхнього шару покриття на площі 44 952 м².

Після завершення влаштування вирівнюючого та верхнього шарів покриття виконано відбір кернів. Товщину шару виміряно на місці та відправлено до лабораторії для проведення відповідних випробувань, щодо якості укладеного асфальтобетону.

В рамках договору фахівцями підрядної організації ТОВ «РЕМШЛЯХБУД» проведено роботи із влаштування узбіч щебенево-піщаною сумішшю на 5,5 км з обох сторін протяжності відновлюваної ділянки.

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О080619 Гуляйполе – Успенівка – Зелене Поле нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено дорожні знаки та спрямувальні стовпчики.

Галерея
Відео