ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Завершено поточний середній ремонт ділянки дороги О080288 Василівського району

2020-10-22 11:45:33

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення и О080288 Василівка – Дніпрорудне – /Р-37/ проведено поточний середній ремонт. Роботи, заплановані у 2020 році охопили ділянку протяжністю 4,5 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна склала 75 342,5 м².

 

Насампред, підрядна організація ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» виконала роботи з планування узбіч, необхідних для забезпечення безпеки дорожнього руху після завершення робіт з відновлення автодороги О080288.

Також було проведено демонтаж бордюрних огороджень, вивезення сміття та фрезерування пошкодженого покриття.

Відповідно до укладеного договору проведено укладання вирівнюючого шару асфальтобетону у кількості 9 754,5 т та влаштування верхнього шару покриття на площі 75 342,5 м². Після завершення влаштування вирівнюючого та верхнього шарів покриття виконано відбір кернів. Товщину шару виміряно на місці та відправлено до лабораторії для проведення відповідних випробувань, щодо якості укладеного асфальтобетону.

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» фахівцями ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О080288 Василівка – Дніпрорудне – /Р-37/ виконано укріплення узбіч ЩПС, встановлення бордюрів та ремонт автопавільйонів.

Відео