ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Завершено поточний середній ремонт ділянки дороги О080617 Пологівського району

2020-10-22 11:34:45

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О080617 Приютне – Новозлатопіль – Красноселівка – Федорівка – Кінські Роздори проведено поточний середній ремонт. Роботи, заплановані у 2020 році охопили ділянку протяжністю 8,6 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна склала 51 742,5 м².

 

Підрядна організація ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» виконала видалення зелених насаджень в смузі відведення дороги, корчування та вивезення пнів. Також було проведено розбирання пошкодженої за роки експлуатації основи покриття та холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, яке зазнало ушкоджень за роки експлуатації дороги.

Відповідно до укладеного договору виконано заміну основи дорожнього покриття. Також проведено укладання вирівнюючого шару асфальтобетону у кількості 9983,5 т. Та укладання верхнього шару покриття завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 51 742,5 м².

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» проведено роботи з планування та укріплення узбіч ЩПС. Виконані роботи з влаштування посадкових майданчиків та заїзних карманів.

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О080617 Приютне – Новозлатопіль – Красноселівка – Федорівка – Кінські Роздори нанесено горизонтальну дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки.

Відео