ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Завершено поточний середній ремонт ділянки дороги О081491 Пологівського району

2020-10-22 10:53:05

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О081491 Пологи – Кінські Роздори – Андріївка – Нововасилівка – Бердянськ проведено поточний середній ремонт. Роботи, заплановані у 2020 році охопили ділянку протяжністю 1,7 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна склала 10 200 м².

 

Підрядна організація ТОВ «Ремшляхбуд» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» виконала роботи з планування узбіч та розбирання дорожнього полотна.

Відповідно до укладеного договору проведено влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші та влаштування верхнього шару покриття з гарячої асфальтобетонної суміші завтовшки 5 см. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна склала 10 200 м². На ділянці працювали асфальтоукладальник, який розподіляв асфальтобетонну суміш шаром не менше 5 см із поперечним ухилом 25‰ в автоматичному режимі та ланка гладковальцевих котків.

В рамках договору фахівці підрядної організації ТОВ «Ремшляхбуд» провели укріплення і планування узбіч.

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О081491 Пологи – Кінські Роздори – Андріївка – Нововасилівка – Бердянськ нанесено горизонтальну дорожню розмітку.

Галерея
Відео