ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Завершено реконструкцію ділянки дороги О080823 Кам’янсько-Дніпровського району

2020-10-22 09:55:51

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О080823 /Т-08-04/ - Дніпровка проведено реконструкцію. Роботи, заплановані у 2020 році охопили ділянку протяжністю 1,1 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна склала 11 706 м².

 

Так, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» фахівці підрядної організації ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» виконали зняття верхнього шару дорожнього одягу. Під час робіт було вивезено 7 464 м³ ґрунту та 1 419 м³ шлаку.

Також було проведено влаштування земляного полотна та влаштування основи з піску. В рамках цих робіт на об’єкт було завезено 2 541 м³ піску.

 

Відповідно до укладеного договору проведено влаштування додаткового шару основи з доменного шлаку завтовшки 27 см у кількості 11 568 м². А також влаштування додаткового шару основи з щебенево-піщаної суміші завтовшки 18 см.


Надалі фахівці  підрядної організації ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» виконали роботи із влаштування перехідно-швидкісних смуг на існуючій автомобільній дорозі до якої примикає ділянка реконструкції.

В рамках договору проведено влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття з гарячої крупнозернистої асфальтобетонної суміші. А також укладання верхнього шару асфальтобетонного покриття товщиною 6 см. Всього влаштовано 11 706 м² покриття.

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області»  проведено укріплення і планування узбіч. А для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О080823 /Т-08-04/ - Дніпровка нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки та бар’єрне огородження.

Відео