ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Завершено поточний середній ремонт ділянки дороги О081977 Чернігівського району

2020-10-22 09:45:16

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О081977 Станція Верхній Токмак І – Вершина Друга проведено поточний середній ремонт. Роботи, заплановані у 2020 році охопили ділянку протяжністю 6,3 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна склала 38 565 м².

 

Підрядна організація ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» виконала видалення зелених насаджень в смузі відведення дороги, корчування та вивезення пнів. Також було проведено холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, яке зазнало ушкоджень за роки експлуатації дороги.

Відповідно до укладеного договору проведено влаштування вирівнюючих шарів основи з щебенево-піщаної суміші, а також вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші.

На ділянці протяжністю 3 600 м² на підходах до залізничного переїзду, де влаштовано покриття із залізобетонних плит, фахівці  підрядної організації ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» провели влаштування укладання геотекстилю. Захід з попереднього армування є необхідним для попередження копіюючих тріщин асфальтобетонного шару покриття.

В рамках договору проведено влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття основного проїзду завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 38 565 м². Проведено роботи з планування та укріплення узбіч ЩПС.

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О081977 Станція Верхній Токмак І – Вершина Друга нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки та бар’єрне огородження.

Відео